Skok u jesen

Bedekovčanska udruga mladih, “BUMA”, i ove godine organizira rekreativno-zabavnu manifestaciju „Skok u jesen“. Manifestacija će se održati 10.10.2015. s početku u 11:00 sati. Valja napomenuti kako nema odvojenih kategorija u disciplinama te kako je kotizacija za svaku disciplinu 10 kn.

 

 

Ove godine smo manifestaciju podjelili na tri dijela:

  • 1.dio 11:00-15:00h Igre za djecu(vrtić,mala škola, prvašići). Radi se o pomalo zaboravljenim igrama koje su prije sva djeca znala igrati. Ovi segmentom želimo pokrenuti najmlađe da izađu iz kuće i druže se sa svojim vršnjacima. To su na primjer: Crna kraljica, školica, potezanje užeta, utrka u vrećama i nošenje jaja u žlici. Također će se istovremeno održavati i likovna radionica kao i turnir u jambu za malo starije goste.
  • 2.dio 15:00-19:00h Natjecateljski dio započinjemo trkačom utrkom u dužini od 5,3 kilometara sa početkom u 15:00. Trčat će se po mješovitom terenu (asvalt,šljunak,livada, šuma). Nakon toga održat će se natjecanje u bacanju kugle koje će početi u 16:00h. Broj natjecatelja ograničen je na 20. I kao naša najpoznatija disciplina, skok u dalj će se održati s početkom u 17:00 h. Također je broj natjecatelja ograničen na 20.Nagrade su simbolične.
  • 3. dio 19:00-01:00h Večernji zabavni program pod šatorom na igralištu OŠ Bedekovčina na kojem će nastupiti lokalni bendovi: Kriminator i Hellbound. Postoji mogućnost za još pokoji bend ili DJ-a.

Ove godine su se svi članovi udruge potrudili da se manifestacija digne za razinu više. Uveli smo igre za djecu, turnir u jambu, likovnu radionicu i zabavni program pod šatorom u kojem će se tvrtka Erus pobrinuti za ugostiteljski dio kako naši dragi gosti nebi ostali gladni i žedni. Nadamo se što većem odazivu.